Spisesteder

Ønsker du at spise på øerne under dit ophold, er der flere muligheder.

Du kan naturligvis medbringe din egen mad, men du har også mulighed for at spise på øernes cafeer og restauranter.

 

Spisesteder på Lyø

På Lyø kan du blandt andet spise på Café Lyø "Den gamle Skole"-Hlý. Det er både restaurant, madhus, spisested, beværtning og bar. 

www.hly.dk

 

Spisesteder på Skarø

Skarø Is har både iscafé, bistro, købmand og selskaber. Træd indenfor eller nyd den gode stemning i vores hyggelige gårdhave. Bistro med kolde og varme drikke, herunder friskristet øko kaffe, tapas, øko-pølsehorn, gourmet-toast og pandekager med is. Aftensmad bestilles inden kl. 17. Vi har kolonialvarer og kød fra Høkildegård på frost. Morgenbrød kan bestilles dagen før. Selskaber på bestilling til kaffe, kage og is, eller fest med lokale råvarer, sæsonbestemt menu og op til 130 gæster.

www.skarois.dk

Café SommerSild er øens oplevelses- og spisested. Her afholdes firmaudflugter, selskaber og guidearrangementer. I hele øhop-sæsonen er der åbent fra morgen til sen aften. Der tilbydes morgenmad og menuer fra røgeriet eller fra den store åbne bålgrill. Cafeen afholder musikarrangementer og gæsterne har mulighed for at slappe af i hængekøjer og spille brætspil. Personalet jonglerer med cocktails, baristakaffe og bager vafler som i Sverige.

Café SommerSild driver øens telt- og shelterplads og udlejer hytter.

Gårdbutikken sælger lammekød/skind og lokalproducerede fødevarer

www.SommerSild.dk 

 

Spisesteder på Bjørnø

På Bjørnø kan man spise på Cafe Pileflet. De sætter pris på god kvalitet, økologi og bæredygtighed.

Se mere på deres facebookside her. 

 

Spisesteder på Drejø

Gammel Elmegaard er Drejøs hjemstavnsmuseum og cafe.
Det drives af søstrene Sanne & Beth. De guider gæsterne gennem de gamle stuer og stalde med historier om Konger & Bønder, Fest & Traditioner, Romantik & Spøgelser.

Nyd en kop kaffe med hjemmebag i deres hyggelige have. Smag også Drejø, gammeldags isvafler m.m. .

www.gl-elmegaard.dk 

På Drejø Kro og Købmand er der ligeledes mulighed for at få serveret lidt mad og forfriskninger eller selv handle ind, såfremt du ønsker at lave din egen mad.

www.drejokro-kobmand.dk 

Spiseladen åbner for første gang i sommersæsonen 2021, og glæder sig til at tage imod gæster. I den gamle lade er der hyggelig stemning og du kan opleve smagen af Drejø på lækre stykker smørrebrød. Her serveres også hjemmebagt kage og kaffe samt kolde drikkevarer

www.spiseladen.dk 

 

Spisesteder på Strynø

På Strynø er der mulighed for at spise på Strynø gamle Mejeri, Cafe Kabyssen (Smakke center) eller på Strynø kro.

www.strynoe-mejeri.dk

www.smakkecenter.dk

Strynø Kro

 

Spisesteder på Avernakø

Avernakøs købmand sælger dagligvarer og frisk brød hver dag. Derudover har de en grillbar, hvor du kan få pølser, burgere, toast m.m. samt øl og vand.

www.avernak.dk

Avernakø Havnecafe beliggende ved lystbådehavnen på Avernakø i det sydfynske øhav. Her serverer vi klassisk cafèmad med et moderne nordisk tvist lavet med udgangspunkt i lokale råvarer. Vi serverer desuden både øl, vin og cocktails.

www.avernakøhavnecafe.dk

Avernakø Landhotel serverer alle dagens måltider - her er alt hjemmelavet og af gode råvarer.

www.avernakoelandhotel.dk

 

 

 

 

;